skip to Main Content

Sinds 2003 ben ik met veel plezier huisarts in Nieuwleusen. Sinds 2010 zitten we samen met de andere praktijken in Sluis[3], een modern pand op een centrale plek in de gemeente. Ik vind het belangrijk dat we in mijn praktijk nauw samenwerken om het beste te kunnen doen voor u als patiënt. Huisarts, assistentes en praktijkondersteuners. Natuurlijk zijn wij ook maar mensen en kunnen we niet alles weten. Ik hecht er ook veel waarde aan om problemen samen met u op te lossen: ik vanuit mijn medische achtergrond en u vanuit uw eigen levenservaring.

Mijn interesses liggen vooral bij de kleine chirurgie en het begeleiding van patiënten in palliatieve situaties. Ik hoop mijn liefde voor het vak maar ook de liefde voor mensen te kunnen laten zien vanuit mijn christen zijn.

Co-assistent

Soms zal er een co-assistent werkzaam zijn in de praktijk. Een co-assistent is in opleiding tot arts en zal samen met de huisarts consulten doen en/of bijwonen.

Back To Top